Ga naar de inhoud
Tech

Universele en piepkleine reisadapter hit op Kickstarter

Als je naar de VS, Groot-Brittannië of Australië reist heb je hem sowieso in je tas zitten: de reisadapter. Ze zijn vaak groot en lelijk, en dat is de Micro niet. Het apparaatje is na één dag al een hit op Kickstarter.

Micro werkt in meer dan 150 landen. Dat komt doordat hij modulair én universeel is: je kunt hem zo instellen dat hij in veel verschillende stopcontacten werkt. Dat is niet nieuw, maar de Micro is wel de kleinste (40 gram) en mooiste, vinden de makers.

Modulair design

Naast de bekende ronde stopcontactpinnen is Micro ook voorzien van de Amerikaanse pinnen, die je een kwartslag kunt draaien zodat je ze in Australië en 29 andere landen kunt gebruiken. Met een plastic opzetstukje kun je de ronde pinnen weer gebruiken voor Groot-Brittannië.

Als je met de Micro klaar bent schuif je alles weer terug in elkaar tot één compact apparaatje. Hij is ook voorzien van een zekering van 6.4 ampère, waarmee je gadgets worden beschermd tegen plotselinge stroomstoten of te hoge voltages. Deze zekering kun je ook vervangen.

31 euro

De Micro kost 31 euro inclusief verzendkosten naar Nederland. Als je de reisadapter in de komende veertig dagen bestelt dan valt hij in december van dit jaar op de mat, als alles goed gaat.

Kickstarter-projecten hebben namelijk nogal eens last van vertraging. Zo vaak dat PayPal vorig jaar zei geen geld meer terug te geven als een Kickstarter-product niet of veel te laat wordt geleverd.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl