We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

22 augustus 2017 19:54

Sneijder in basiselftal Nice tegen Napoli

Sneijder in basiselftal Nice tegen Napoli

Wesley Sneijder staat dinsdag in de belangrijke wedstrijd van OGC Nice in de play-offs van de Champions League tegen Napoli opnieuw in het basiselftal. De Oranje-international start in het elftal van trainer Lucien Favre vanaf de linkerflank. Sneijder maakte zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Guingamp zijn debuut voor Nice. Hij deed toen 85 minuten mee.

OGC Nice, dat in de vorige kwalificatieronde nog zonder Sneijder Ajax uitschakelde, verloor vorige week de eerste wedstrijd tegen Napoli met 2-0. Als de Franse club de achterstand niet weet weg te werken, resteert een plaats in het hoofdtoernooi van de Europa League.

Bij Basaksehir doet Eljero Elia dinsdag vanaf het begin mee in de uitwedstrijd tegen Sevilla. De Turkse club moet een nederlaag van 2-1 uit de thuiswedstrijd van vorige week zien goed te maken.

Topnieuws