We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 september 2017 22:48

Scorende Babel stunt met Besiktas bij FC Porto

Scorende Babel stunt met Besiktas bij FC Porto

Ryan Babel is met Besiktas goed begonnen aan de groepsfase van de Champions League. De kampioen van Turkije won de uitwedstrijd bij FC Porto met 1-3. De Amsterdammer maakte de derde treffer van zijn ploeg

Anderson Talisca en Cenk Tosun maakten de overige doelpunten van Besiktas. Verdediger Dusko Tosic van de Turkse club passeerde zijn eigen doelman. Oğuzhan Özyakup, geboren in Zaandam, droeg de aanvoerdersband bij Besiktas.

Leipzig - Monaco

Het duel tussen RB Leipzig en AS Monaco leverde geen winnaar op (1-1). Emil Forsberg vierde de eerste treffer ooit voor de Duitse club in de Champions League. Youri Tielemans bracht de halve finalist van vorig seizoen op gelijke hoogte. Terence Kongolo zat niet bij de selectie van de kampioen van Frankrijk.

Topnieuws