We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

22 augustus 2017 20:51

Ronaldo verliest beroepszaak tegen schorsing

Ronaldo verliest beroepszaak tegen schorsing

Cristiano Ronaldo zal nog even geduld moeten hebben voordat hij weer met Real Madrid mag voetballen. De Portugese aanvaller was in beroep gegaan tegen zijn schorsing van vijf wedstrijden, maar die zaak verloor hij.

Ronaldo kreeg vorige week zondag als invaller in de eerste wedstrijd tegen FC Barcelona om de Spaanse Supercup in korte tijd twee keer geel. De eerste straf was voor het uittrekken van zijn shirt na een doelpunt, de tweede gele kaart volgde nadat Ronaldo zich volgens de scheidsrechter vrijwillig liet vallen in het strafschopgebied. De schorsing viel zo hoog uit, omdat Ronaldo na zijn tweede gele en dus rode kaart de scheidsrechter een duw gaf.

Topnieuws