We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 november 2013 10:47

Ronald de Boer onderging plastische chirurgie

Ronald de Boer onderging plastische chirurgie

Ronald de Boer heeft een tijdje geleden het een en ander aan zijn gezicht laten doen. Dat onthult hij tegenover Story. "Ik heb botox in mijn voorhoofd laten spuiten. Daar zat een diepe frons."

"Ook heb ik een haartransplantatie ondergaan. Zoiets valt amper op", gaat hij verder. "Ik heb er amper last van gehad en heb geen littekens." De Boer heeft dit laten doen bij de ouders van zijn vriendin Suze, Leo en Carla van Rozelaar. Zij hebben volgens het weekblad de reputatie van 'cosmetische wonderdokters'.

Ronald doet naar eigen zeggen helemaal niet moeilijk over zijn gelaatsingrepen. "Ik schaam mij daar niet voor. Misschien kan ik andere mannen zelfs aansporen om ook eens naar zichzelf te kijken. Het is normaal om op een gezonde manier ijdel te zijn."

Topnieuws