Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

16 november 2014 20:58, in:

Nederland - Letland

Robben: Moeilijk inschatten of Hiddink blijft

Arjen Robben weet niet of Guus Hiddink bij de volgende interland van Oranje, in maart tegen Turkije, nog als bondscoach op de bank zit.

Hiddink liet na de ruime thuiszege op Letland (6-0) in het midden wat hij in de toekomst doet. "Ik vind het moeilijk in te schatten of Hiddink blijft", zei Robben na afloop. "Ik kan niet in zijn hoofd kijken. Voor mij kan het allebei de kanten op."

ZIE OOK: Hiddink vaag over toekomst bij Oranje

Hiddink had zijn lot aan de uitkomst van de interland tegen Letland verbonden. Wat Robben betreft blijft de ervaren coach aan. "Ik heb al vaker gezegd: we zijn er met zijn allen aan begonnen, we moeten het ook met zijn allen afmaken. Maar we zullen zien wat de toekomst uitwijst."

'Niemand wil hem kwijt'
Aanvoerder Robin van Persie was duidelijk over het al dan niet aanblijven van Hiddink: "Niemand wil hem kwijt, we willen graag door met elkaar", aldus de captain.

"We hebben vandaag met 6-0 gewonnen, dus blijven we gewoon lekker met elkaar doorgaan", sprak Van Persie het vertrouwen in Hiddink uit. Hij ziet dan ook geen reden voor de ervaren trainer om op te stappen. "Ik zou niet weten waarom hij dat zou moeten doen. We moeten dit goede gevoel gewoon vasthouden met elkaar. De serie voor volgend jaar is goed ingezet."