We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

12 oktober 2017 13:19

Nagelsmann: nul komma nul contact met Bayern

Nagelsmann: nul komma nul contact met Bayern

Julian Nagelsmann heeft naar eigen zeggen geen enkel contact gehad met Bayern München over de vacature die onlangs ontstond na het ontslag van Carlo Ancelotti. De dertigjarige trainer van TSG 1899 Hoffenheim werd veelvuldig genoemd als opvolger van de Italiaan.

Volgens Duitse media bleek een tussentijdse overstap echter niet haalbaar en koos Bayern daarom voor de gelouterde Jupp Heynckes, die het seizoen afmaakt. 
Het hardnekkige gerucht gaat dat Nagelsmann in de zomer alsnog naar München komt.

"Er is geen verzoek en geen aanbod geweest van Bayern. Ik heb nul komma nul contact gehad met die club'', zei Nagelsmann donderdag. De jonge trainer leidde Hoffenheim vorig seizoen naar de vierde plek in de Bundesliga. Hij verlengde in de zomer zijn contract tot medio 2021.

"Ik concentreer me volledig op succes met Hoffenheim. In mijn hoofd ben ik nergens anders mee bezig'', zei Nagelsmann, wiens eigen voetbalcarrière door knieblessures amper van de grond kwam en die zich daarom al vroeg op het trainersvak stortte.

Topnieuws