We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

14 september 2017 09:47

KNVB: onafhankelijk onderzoek Supportersclub Oranje

KNVB: onafhankelijk onderzoek Supportersclub Oranje

De Supportersclub Oranje laat een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de financiƫle gang van zaken binnen de eigen organisatie.

De KNVB bevestigt berichtgeving hierover van het platform Follow the Money (FTM), dat eerder onthulde dat het driekoppige bestuur van de club zichzelf zou hebben verrijkt met geld uit eigen kas. De KNVB laat wel weten dat de bond niet degene is die het onderzoek laat doen.

"Zoals ook in het artikel van FTM staat omschreven, is de Supportersclub Oranje opdrachtgever voor dit onafhankelijke onderzoek. Dit onderzoek is een keuze en daarmee verantwoordelijkheid van de SCO. Het is namelijk niet aan ons om de bedrijfsvoering van een zelfstandige partner zoals de SCO te beoordelen en te verantwoorden richting hun achterban."

Meer op rtlnieuws.nl:
KNVB bezorgd over mogelijke misstanden bij Supportersclub Oranje

Topnieuws