We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

16 november 2014 20:42, in:

Nederland - Letland

Hiddink vaag over toekomst bij Oranje

Guus Hiddink wilde na de zege van het Nederlands elftal op Letland (6-0) niet zeggen of hij bondscoach van de nationale ploeg blijft.

"Ik sta in ieder geval nog onder contract bij de KNVB", zei hij tegen de NOS. Oranje hervat op 28 maart de EK-kwalificatie met een thuiswedstrijd tegen Turkije. "Ik weet dat jullie al lekker lang speculeren", doelde Hiddink op de media. "Maar ik ben alleen met vandaag bezig."

ZIE OOK: Ontketend Oranje rolt Letland op: 6-0

Hiddink kondigde voor het duel met Letland aan op te stappen als Oranje zou verliezen.

'Niemand wil hem kwijt'
Arjen Robben is er niet zeker van dat Hiddink de bondscoach van Oranje blijft. "Ik vind het moeilijk in te schatten of Hiddink blijft", zei hij na afloop. "Ik kan niet in zijn hoofd kijken. Voor mij kan het allebei de kanten op." 

Aanvoerder Robin van Persie was duidelijk over het al dan niet aanblijven van Hiddink: "Niemand wil hem kwijt, we willen graag door met elkaar", aldus de captain.