We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

19 juni 2017 12:12

Bayern: Ronaldo komt niet

Bayern: Ronaldo komt niet

Bayern München reageert normaal nooit op transfergeruchten, maar voor Cristiano Ronaldo maakt de Duitse topclub een uitzondering. De 'Rekordmeister' plaatste maandag een officiële verklaring op de website, waarin verhalen over de mogelijke komst van Ronaldo stellig worden ontkracht.

,,Tijdens de transferperiode zijn we gewend aan speculaties over mogelijke aan- en verkopen'', zei bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge. ,,In de regel geven we daar geen commentaar op. Maar nu, in het geval van Cristiano Ronaldo, willen we voor eens en altijd duidelijk maken dat deze geruchten ongegrond zijn en verbannen moeten worden naar het rijk der fabelen.''

Sinds de Spaanse justitie vorige week een aanklacht indiende tegen Ronaldo vanwege belastingfraude draait de geruchtenmachine op volle toeren. De Portugese superster van Real Madrid zou willen vertrekken uit Spanje en wordt in verband gebracht met clubs als Manchester United, Paris Saint-Germain en ook Bayern München.

Topnieuws