Voetbal

Cristiano Ronaldo in onderbroek na zege op aartsrivaal

03 april 2016 07:44 Aangepast: 08 november 2017 14:03
Beeld © Sergio Ramos / Twitter

Enige ijdelheid is Cristiano Ronaldo niet vreemd. De Portugese sterspeler van Real Madrid stond bijna naakt op de teamfoto die gisteravond laat werd genomen na de overwinning op aartsrivaal Barcelona.

Met een doelpunt in de slotfase van de wedstrijd (1-2) had Ronaldo een belangrijk aandeel in de overwinning. Daarmee kwam ook een einde aan de reeks van 39 duels waarin Barcelona niet verloor. Reden genoeg voor Ronaldo om te poseren in een kleine, strakke onderbroek.

De foto verscheen op de Twitterpagina van Sergio Ramos, die met zijn wangedrag zelf ook nog persoonlijk 'succes' behaalde. Hij kreeg gisteravond opnieuw de rode kaart. Geen enkele speler behaalde vaker een rode kaart in de Spaanse klassieker.

Prachtig eerbetoon
Voor het duel kreeg Johan Cruijff nog een prachtig eerbetoon. Camp Nou, het stijf uitverkochte stadion van Barcelona, hield een minuut stilte voor de overleden voetballegende en toonde een mozaiek met 90.000 velletjes papier. Het leverde werkelijk schitterende beelden op.

Overigens staat Barcelona ondanks de nederlaag nog fier aan kop in de competitie met zes punten meer dan Atlético Madrid. Real staat zeven punten achter.

Meer op rtlnieuws.nl:
Real Madrid klopt Barcelona in Clásico

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`