Ga naar de inhoud
Voetbal

Napoli-aanvaller Osimhen dreigt met stappen tegen eigen club

Napoli-aanvaller Victor Osimhen onderneemt mogelijk juridische stappen tegen zijn eigen club. Het social media-team van Napoli plaatste een video op TikTok waarin de spot wordt gedreven met de 24-jarige Nigeriaanse international.

De video toont hoe de aanvaller een strafschop miste in de wedstrijd tegen Bologna van afgelopen zondag met daarbij commentaar van een vreemd en versneld stemmetje.

Osimhens zaakwaarnemer, Roberto Calenda, spreekt van een onacceptabele actie van Napoli. "Dit is een ernstige zaak die de speler zeer serieuze schade toebrengt en bijdraagt aan de behandeling die de jongen de afgelopen tijd heeft moeten verduren in de media en door fake news. We ondernemen mogelijk juridische stappen om Victor te beschermen."

Aanvaring

De opvallende clip, die even circuleerde op de sociale media van Napoli, lijkt olie op het vuur te gooien na een aanvaring tussen Osimhen en Napoli-coach Rudi Garcia tijdens de wedstrijd. De Nigeriaan was boos toen hij in de 86e minuut werd gewisseld bij een 0-0 stand.

Osimhen, sinds 2020 actief voor Napoli, was vorig seizoen een belangrijke kracht bij het veroveren van de eerste landstitel voor de Napolitanen in dertig jaar.

Bron: ANP