Ga naar de inhoud
Onrust

Ajax-fans protesteren met spandoek tegen raad van commissarissen

Ajax-fans hebben voorafgaand aan het Europa League-duel met Olympique Marseille al van zich laten horen over de onrust bij de club. 'Wij willen Ajax-DNA aan de top! Rvc rot op', is te lezen op een spandoek bij de parkeerplaats van trainingscomplex de Toekomst. Rvc staat voor de raad van commissarissen van de club, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de crisis in Amsterdam.

In de Johan Cruijff ArenA probeert Ajax vanaf 21.00 uur voor het eerst in vier wedstrijden weer te winnen. Door de tegenvallende resultaten was het al onrustig rond de ploeg van trainer Maurice Steijn, maar daar kwam deze week nog de mogelijke belangenverstrengeling van technisch directeur Sven Mislintat bij. Ajax heeft een onderzoek ingesteld naar de omstreden rol van de Duitser bij de aankoop van linksback Borna Sosa.

Ajax-fans zijn niet bepaald tevreden, vertellen ze in deze video: 

Chaos bij Ajax: 'Lijkt alsof hij spelers bij de Aldi heeft gekocht'

02:19

Van Gaal 

Valentijn Driessen, de chef voetbal van de Telegraaf, schrijft in zijn column dat Louis van Gaal onder voorwaarden bereid zou zijn om te helpen om Ajax door deze crisis te loodsen. De sportjournalist moedigt dit idee aan

Ajax-aankoop
Lees ook:
Ajax-aankoop Sosa speelt gewoon tegen Marseille ondanks ophef
Bron: RTL Nieuws