Ga naar de inhoud
Ongeluk met paard

Vrouw keeper Sergio Rico deelt zorgelijke update: 'Laat me niet alleen'

Keeper Sergio Rico in de warming-up voorafgaand aan de Champions Leaguewedstrijd van zijn club PSG tegen Bayern München in maart dit jaar. Beeld © Editorial / EPA

Het gaat niet goed met PSG-doelman Sergio Rico. De Spaanse keeper die afgelopen weekend betrokken was bij een ongeluk met een paard in zijn geboorteland ligt nog steeds op de intensive care. Zijn vrouw deelde vandaag een emotioneel bericht op Instagram. "Laat me niet alleen."

Rico werd zaterdag kampioen van Frankrijk met zijn club PSG. Direct daarna vertrok hij naar Spanje, volgens verschillende Spaanse media om op bedevaart te gaan, vlak bij zijn geboortestad Sevilla. Op die plek zou een ongeluk met een paard hebben plaatsgevonden, al is nog niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurd. 

Op Instagram schrijft Alba Silva, de vrouw van Rico, dat ze geen woorden heeft om te beschrijven hoe ze zich voelt. "Laat me niet alleen, mijn liefste. Want dat kan ik niet, ik kan niet zonder je leven. We wachten op je en houden erg veel van je."

Tijdens de finale van de Europa League gisterenavond tussen Sevilla en AS Roma stond de Spaanse club ook stil bij het incident. Rico speelde voordat hij naar PSG vertrok jarenlang voor Sevilla. De spelers betraden het veld met een shirt waarop stond 'Vamos Rico, we zijn met je'.