Ga naar de inhoud
Voetbal

Bayern heeft aanvaller Choupo-Moting terug voor laatste duel

Coach Thomas Tuchel kan in de laatste competitiewedstrijd van Bayern München tegen 1. FC Köln weer beschikken over Eric Maxim Choupo-Moting. De aanvaller stond een aantal weken aan de kant vanwege een knieblessure.

"Eric Maxim Choupo-Moting is er klaar voor. We houden nog een kleine slag om de arm, maar als hij de laatste trainingssessie goed doorstaat, zit hij bij het elftal", zei Tuchel.

Bayern München heeft na de nederlaag vorige week tegen RB Leipzig het behalen van het landskampioenschap niet meer zelf in handen. De ploeg moet van Köln winnen en moet dan hopen dat Borussia Dortmund verliest of gelijk speelt tegen Mainz. "Alles kan nog gebeuren, in iedere wedstrijd", bleef Tuchel positief. "Voor ons is het duidelijk, we moeten winnen en dan kijken wat er verder gebeurt."

Tuchel was in het verleden coach van Borussia Dortmund. In maart ging hij aan de slag bij Bayern München na het verrassende ontslag van Julian Nagelsmann. Onder zijn leiding dreigt Bayern München na tien landstitels op rij met lege handen te blijven.

Bron: ANP