Ga naar de inhoud
Voetbal

Utrecht-trainer Silberbauer begrijpt boosheid Van Seumeren

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren heeft na de met 2-1 verloren thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles verhaal gehaald bij de spelers in de kleedkamer. Coach Michael Silberbauer zei de boosheid van Van Seumeren wel te begrijpen. "Hij is emotioneel. De eigenaar is teleurgesteld en dat begrijpen we. Iedereen is teleurgesteld", zei de Deense trainer.

FC Utrecht verloor voor de derde keer op rij in de eigen Galgenwaard. De laatste overwinning in het eigen stadion dateert van 4 februari tegen sc Heerenveen. Het duel met de Eagles leek op een gelijkspel uit te draaien, maar Willum Thór Willumsson bezorgde de club uit Deventer en coach René Hake - vorig jaar ontslagen bij FC Utrecht - in de blessuretijd alsnog de zege. Het kwam de spelers van de thuisploeg op een fluitconcert van de supporters te staan.

Silberbauer vindt dat de mentaliteit van zijn spelers beter kan. "Het is lastig. We zitten in een fase waarin je alles 100 procent moet doen. We moeten als groep hechter worden en meer van elkaar verwachten."

Bron: ANP