Ga naar de inhoud
Voetbal

PSG in beroep om komst Ziyech alsnog mogelijk te maken

Paris Saint-Germain heeft in eigen land beroep aangetekend bij de Professional Football League (LFP) om de komst van Hakim Ziyech van Chelsea alsnog mogelijk te maken. De 29-jarige oud-Ajacied doorstond dinsdag bij de Franse topclub de medische keuring, maar de huurdeal ging niet door omdat administratieve documenten niet op tijd waren ingeleverd.

Volgens PSG ligt de fout bij Chelsea, waar kort voor het sluiten van de transfermarkt meerdere fouten zouden zijn gemaakt bij het versturen van de betreffende documenten.

Ziyech zou de enige tussentijdse versterking zijn geweest voor Paris Saint-Germain, dat over twee weken in de achtste finales van de Champions League Bayern München treft.

Ziyech, die in Nederland ook voor sc Heerenveen en FC Twente uitkwam, kreeg in het eerste deel van dit seizoen weinig speeltijd van trainer Thomas Tuchel. Na diens ontslag mocht hij van de nieuwe manager Graham Potter wat vaker spelen. Zo stond Ziyech in drie van de laatste vier competitiewedstrijden van Chelsea in de basis.

Bron: ANP