Ga naar de inhoud
Voetbal

Liverpool met Van Dijk, Brugge met Meijer in Champions League

Virgil van Dijk Beeld © ANP

Virgil van Dijk begint in de basis van Liverpool in de wedstrijd tegen Rangers FC in de Champions League. De aanvoerder van Oranje staat zoals altijd centraal in de verdediging met Joël Matip naast hem. Liverpool heeft in de groep met verder Ajax en Napoli 3 punten na twee wedstrijden.

Club Brugge begint de wedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League met Bjorn Meijer in de verdediging. De Belgische club heeft na twee zeges de koppositie in groep B. De Spanjaarden wonnen één keer en hebben drie punten.

Coach Carl Hoefkens heeft een basisplaats voor Meijer, maar zet aanvaller Noa Lang op de bank. Brugge begint met Tajon Buchanan, Kamal Sowah en Ferrán Jutglà in de voorhoede.

Internazionale

Bij Internazionale heeft Stefan de Vrij een basisplaats in de wedstrijd tegen FC Barcelona. De verdediger staat centraal achterin. Denzel Dumfries begint de wedstrijd tegen de Catalanen op de bank.

Frenkie de Jong en Memphis Depay ontbreken in de selectie van trainer Xavi van Barcelona. De twee internationals hebben last van een bovenbeenblessure.

Bron: ANP