Ga naar de inhoud
Voetbal

Ajax-trainer Schreuder is tevreden over verloop transferperiode

Trainer Alfred Schreuder van Ajax kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen transferperiode. Hij is blij dat er met Lucas Ocampos toch nog een vervanger is aangetrokken voor Antony, ondanks het late vertrek van de Braziliaanse aanvaller naar Manchester United. Ook is hij te spreken over de late komst van Florian Grillitsch, een middenvelder uit Oostenrijk die hij eerder bij TSG 1899 Hoffenheim onder zijn hoede had.

"Onze groep is weer sterk", laat hij op de website van zijn club uit Amsterdam weten. "Ocampos geeft ons power, kracht en snelheid. Hij is Argentijns international en fysiek een hele sterke speler." Grillitsch is een sierlijke speler met een goede techniek en uitstekend inzicht."

De technische leiding van Ajax zat de afgelopen weken niet altijd op een lijn met de raad van commissarissen van de club, die niet achter de terugkeer van Hakim Ziyech stond en de komst van Ocampos pas goedkeurde nadat de aanvaller ook gehuurd kon worden. De toezichthouders zetten ook een streep door de komst van doelman Odysseas Vlachodimos van Benfica. Maar Schreuder is blij met de selectie waarmee hij tot de winterstop kan werken.

Bron: ANP