Voetbal

Ronaldo doet op korte termijn zijn verhaal over United

17 augustus 2022 13:27

Cristiano Ronaldo gaat binnenkort zijn verhaal over zijn situatie bij Manchester United vertellen. Dat heeft de Portugese vedette van de Engelse club aangekondigd op Instagram.

"Over enkele weken zal ik een interview geven om uit te leggen hoe het zit", stelt de aanvaller. "De media vertellen leugens. Ik heb een notitieboekje bijgehouden en in de laatste paar maanden klopten slechts vijf van de honderd berichten over mij."

Volgens veel Britse media wil de 37-jarige Ronaldo ondanks een doorlopend contract vertrekken bij United. Hij zou door zijn gedrag slecht in de groep liggen en vaak alleen lunchen op de club. Ronaldo zou ook een slechte relatie hebben met zijn nieuwe trainer Erik ten Hag. United verloor de eerste twee competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen. Liverpool is komende maandag de volgende tegenstander van de huidige hekkensluiter van de Premier League.

Oud-speler Gary Neville snapt niet waarom Ronaldo pas over enkele weken naar buiten treedt. "Waarom moet de beste United-speler ooit twee weken wachten tot hij zijn fans de waarheid vertelt?", reageerde hij. "Sta nu op en spreek. De club verkeert in een grote crisis en heeft leiders nodig. Hij is de enige die de situatie kan aanpakken."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore