Voetbal

Van Bronckhorst vindt 2-2 'verdiende uitslag' bij Rangers - PSV

17 augustus 2022 00:25 Aangepast: 17 augustus 2022 10:35

Trainer Giovanni van Bronckhorst van Rangers FC vindt dat 2-2 een terechte uitslag was bij het eerste duel met PSV in de play-offs van de Champions League. "We kregen op het einde nog de gelijkmaker tegen uit een hoekschop, dan ben je natuurlijk wel teleurgesteld. Maar ik heb een mooi en echt gevecht gezien. Dan is 2-2 een verdiende uitslag", zei Van Bronckhorst tegen RTL 7.

PSV scoorde op Ibrox twee keer uit hoekschoppen, via Ibrahim Sangaré en Armando Obispo. Rangers nam tussendoor een voorsprong van 2-1 dankzij een blunder dan PSV-doelman Walter Benítez, maar kon die niet vasthouden.

"Er zat weinig verschil tussen beide teams. Al met al was dit gewoon echt een mooie wedstrijd", aldus Van Bronckhorst. "Volgende week wordt de finale. We nemen deze uitslag mee naar Eindhoven, dan moet het daar maar gebeuren."

De 106-voudig international, sinds eind vorig jaar trainer van Rangers, sprak lovende woorden over de ploeg van zijn vriend Ruud van Nistelrooij. "PSV is heel comfortabel aan de bal, met een goed aanspeelpunt voorin en dreiging vanaf de zijkanten. Hun middenveld is ook echt in balans. Dit was voor ons een heel moeilijke wedstrijd en dat zal het volgende week ook zijn."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore