Voetbal

Blessure Thiago vergroot zorgen Klopp bij Liverpool

06 augustus 2022 19:17

Trainer Jürgen Klopp ziet bij Liverpool de ene na de andere middenvelder wegvallen. In de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Fulham viel Thiago kort na rust uit met een hamstringblessure. "We worden gestraft voor iets waar we niets aan kunnen doen", zei Klopp.

De Duitser zag eerder al de middenvelders Curtis Jones en Alex Oxlade-Chamberlain met blessures wegvallen. Naby Keïta ontbrak tegen het naar de Premier League gepromoveerde Fulham vanwege ziekte. Klopp kreeg na het tegenvallende gelijkspel op Craven Cottage (2-2) de vraag of Liverpool de transfermarkt op moet om een nieuwe middenvelder te halen.

"We hebben gezegd dat we geen middenvelder nodig hebben, omdat we er genoeg hebben. Dat is nog steeds zo, alleen zijn er nu veel geblesseerd", aldus Klopp. "Dat is geen fijne situatie, ik ben er ook helemaal niet blij mee. Maar een transfer moet ook op de lange termijn nut hebben. Ik snap de vragen, maar we zijn zeker niet in paniek. We moeten ook afwachten hoe ernstig het bij Thiago is."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore