Ga naar de inhoud
Great Old

'Overmars wilde Blind naar Royal Antwerp halen'

Daley Blind zou in beeld zijn bij Antwerp voor de balans op het middenveld.

Na ex-Ajacied Jurgen Ekkelenkamp wilde Marc Overmars ook Daley Blind naar Royal Antwerp FC halen. De technische man van de Belgische club heeft contact gehad met de entourage van de Amsterdamse verdediger, weet Het Nieuwsblad te melden.

De linkspoot heeft naar verluidt aangegeven dat hij er pas over na gaat denken, als hij geen meer basisspeler meer is in Amsterdam.

Mocht het onverwacht toch tot een transfer komen, dan zou Blind herenigd worden met meerdere oud-bekenden.

Viktor Fischer speelt sinds vorig seizoen voor Royal Antwerp FC, Toby Alderweireld kwam terug naar zijn jeugdliefde en Ekkelenkamp werd voor de neus van Club Brugge weggekaapt door Overmars en co.

Ekkelenkamp was al medisch gekeurd in Brugge, had zijn maatje Noa Lang al op de hoogte gesteld van zijn komst, maar besloot toch na gesprekken met Overmars en Antwerp-trainer Mark van Bommel om naar de Bosuil te komen.

Inmiddels is er een flinke Hollandse enclave aan het ontstaan in Antwerpen. Ook Oranje-international Vincent Janssen speelt inmiddels voor de Belgische club.

Daarnaast zijn ook de Nederlandse trainers John Stegeman en Andries Ulderink toegevoegd aan de technische staf van Royal Antwerp FC.