Ga naar de inhoud
Voetbaltalkshow

VTBL keert terug bij RTL 7

Ruim voor het sluiten van de transfermarkt heeft RTL 7 zijn selectie helemaal rond. De laatste versterking van de zender is een oude bekende: voetbaltalkshow VTBL. Deze zomer draaide de geruchtenmolen op volle toeren rondom de talkshow. Met trots kan RTL nu bevestigen dat VTBL bij RTL 7 weer in de basis staat.

Met Frank Evenblij en Simon Zijlemans heeft VTBL twee nieuwe presentatoren die, elk op hun eigen avond, de lijnen gaan uitzetten. Beiden hebben een passie voor voetbal, sport in de breedte en een duidelijke visie. Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar zijn de vaste roulerende analisten die de opstelling van VTBL compleet maken. Zij worden wekelijks geflankeerd door wisselende gasten.

De voetbaltalkshow versterkt het uitzendschema vanaf maandag 8 augustus, direct na de start van de competitie in Nederland, en is tweemaal per week te zien. Online is het merk de afgelopen jaren blijven bestaan en ook de talkshow zelf heeft nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. Naast beelden van de UEFA Champions League is het dit seizoen ook mogelijk om gebruik te maken van beelden uit bijvoorbeeld de Eredivisie. RTL 7 en VTBL zijn klaar voor dit nieuwe seizoen!

VTBL wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf maandag 8 augustus, elke maandag en vrijdag, om 20.30 uur te zien bij RTL 7.

Wil jij erbij zijn als VTBL 2.0 begint? Vraag dan HIER snel de gratis kaarten aan!