Ga naar de inhoud
Meer opties voorin

Man United-coach Ten Hag: 'Niet bezorgd om situatie Ronaldo'

Erik ten Hag focust zich op zijn team en is niet bezorgd om Ronaldo. Beeld © ANP Bewerking: VTBL

Manchester United-trainer Erik ten Hag maakt zich niet druk om het feit dat aanvaller Cristiano Ronaldo zich nog niet heeft gevoegd bij zijn team. Dat vertelde hij vrijdag tijdens een persconferentie. De sterspeler wordt aan diverse clubs gelinkt, maar tot een transfer is het nog niet gekomen.

"Bezorgd is niet het juiste woord", reageert Ten Hag wanneer hij wordt gevraagd over de situatie Ronaldo. “Ik focus mij op de spelers die er zijn en zij doen het heel goed. Fysiek staan ze er goed voor en nogmaals nu focus ik mij op hen, maar ik kan niet wachten totdat Ronaldo er is en dan gaan we hem inpassen.”

Tekort in de aanval

De Nederlander maakt zich hoe dan ook zorgen over de mogelijkheden van zijn ploeg voorin. “Door het aantal wedstrijden zal je wel meer opties voorin moeten hebben, dat is duidelijk. Ten Hag windt er geen doekjes om, maar lijkt er vertrouwen in te hebben dat het goed gaat komen. “We hebben nog tijd om dat te realiseren.”

Coach Ten Hag kent tot nu toe een goede start bij zijn nieuwe club. Tijdens de voorbereiding speelde United drie oefenwedstrijden die alle drie overtuigend werden gewonnen. Waarvan één tegen aartsrivaal Liverpool. De ploeg van Ten Hag won die wedstrijd met 4-0. Morgen spelen de Red Devils om 11.45 uur vriendschappelijk tegen Aston Villa.

'Duizelingwekkend
Lees meer:
'Duizelingwekkend bod van 300 miljoen op Cristiano Ronaldo'