Ga naar de inhoud
Arabische club

'Duizelingwekkend bod van 300 miljoen op Cristiano Ronaldo'

Ronaldo heeft reden tot nadenken: een megabod uit het Midden-Oosten. Beeld © ANP

Cristiano Ronaldo kan de komende twee seizoenen liefst 250 miljoen euro verdienen. De Portugese wereldster moet daarvoor wel Europa verlaten. Het megabod komt namelijk uit Saoedi-Arabië, meldt het Portugese CNN.

Het hele bedrag om Ronaldo te verleiden met een overstap naar het Midden-Oosten is 300 miljoen euro. Zo'n 20 miljoen euro zou bestemd zijn voor de agent van Ronaldo - Jorge Mendes - en zo’n 30 miljoen euro is nodig als afkoopsom voor Manchester United. De resterende 250 kan de Portugese international in eigen zak steken.

Geruchten houden aan

Hoewel ManUnited-trainer Erik ten Hag eerder deze week nog zei dat Ronaldo niet te koop is, blijven de geruchten over een vertrek van de aanvaller de kop opsteken. Er zou al contact geweest zijn met Chelsea, Bayern München en Napoli.

Of de nog onbekende club uit het Midden-Oosten kans van slagen heeft, valt te betwijfelen. Volgens het Spaanse AS heeft Ronaldo het megabod al naast zich neergelegd. De doelpuntenmachine wil minimaal nog een jaar op het allerhoogste niveau voetballen.