Ga naar de inhoud
Transfermarkt

Feyenoord en Manchester United akkoord over transfer Malacia

Beeld © Pro Shots

Feyenoord en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Tyrell Malacia. De linksback moet er alleen zelf nog uitkomen met de club uit Engeland.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, heeft dat bevestigd in gesprek met het AD. Ook coach Arne Slot rekent al niet meer op de talentvolle Nederlander. Transferjournalist Fabrizio Romano meldt dat vertegenwoordigers van Malacia en Manchester United vandaag al in contact zijn over de voorwaarden van het contract. 

Ten Hag gecharmeerd van Malacia

Als ook de speler en de club akkoord zijn over het contract, dan komt de vleugelverdediger te spelen onder de Nederlandse coach Erik ten Hag. De oefenmeester trainde tot vorig seizoen nog Ajax, de rivaal van Feyenoord. Volgens De Telegraaf wilde Ten Hag hem toen al naar Amsterdam halen, maar heeft hij vanwege de gevoeligheid van de transfer nooit een poging gewaagd. Ook heeft Malacia altijd aangegeven 'een jongen van (Rotterdam-)Zuid' te zijn. 

Feyenoord ontvangt naar verluidt tot 17 miljoen euro voor de linksback, inclusief bonussen. Het is nog niet duidelijk voor hoeveel jaar Malacia in Manchester tekent. 

Feyenoord-trainer
Lees meer:
Feyenoord-trainer Slot rekent op vertrek Malacia