Premier League

Van Gerwen sneert met knipoog naar ManUnited

23 juni 2022 17:01 Aangepast: 23 juni 2022 17:16
Michael van Gerwen Beeld © Lawrence Lustig/PDC

Manchester United heeft nog niet toegeslagen op de transfermarkt. De club wordt veelvuldig in verband gebracht met allerlei voetballers, maar heeft nog geen nieuwe spelers aangetrokken. Toen bookmaker Paddy Power als grapje Michael van Gerwen aandroeg als aanwinst voor de Red Devils, liet de Nederlandse darter merken dat absoluut niet te zien zitten.

''Ik ben een Champions League-speler, ik ga geen niveau naar beneden'', knipoogde Van Gerwen op Twitter.

Het Ierse Paddy Power haakte in op de huidige stand van zaken bij United, dat dit seizoen geen Champions League-, maar Europa League-voetbal speelt.

''Brekend: Manchester United is geïnteresseerd in Frenkie De Jong, Antony, Jurriën Timber, Lisandro Martínez, Jari Litmanen, Wesley Sneijder, Michael Van Gerwen en Tiësto'', schreef de bookmaker op social media. De darter reageerde gevat.

Veel Manchester United-fans zijn op hun tenen getrapt door de grap van Van Gerwen. ''En wie mag jij dan zijn? Niemand kent jou'', tweet een United-fan. Een Chelsea-supporter kan de lol er wel van inzien. ''Haha, stel je voor dat je als club gefopt wordt door een dartspeler!''

Frenkie de Jong, Antony en Jurriën Timber worden veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Old Trafford, maar vooralsnog is er geen akkoord en zit de club van Erik ten Hag nog zonder versterkingen voor het nieuwe seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer

Ajax, Brentford of Manchester United: waar ligt de toekomst van Christian Eriksen?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore