Verslaggever

Kroos boos na CL-winst: 'Wat zijn dit voor flutvragen?'

29 mei 2022 14:48 Aangepast: 29 mei 2022 15:15
Beeld © ZDF

Toni Kroos stond kort na de gewonnen Champions League-finale een verslaggever te woord, maar kapte het interview vroegtijdig af. De middenvelder van Real Madrid was niet te spreken over de toon van de vragen.

De verslaggever zan ZDF, de Duitse televisie, concludeerde dat het niet in de lijn der verwachting lag dat Real Madrid zou winnen, gezien het overwicht van Liverpool. Ook in een vervolgvraag kwam hij daar nog op terug en toen vond Kroos het genoeg: "Je hebt negentig minuten de tijd gehad om logische vragen te bedenken en dan kom je met deze twee flutvragen? Dat vind ik te gek voor woorden".

'Stop maar, klaar mee'

Daar bleef het niet bij voor Kroos: "Ja, natuurlijk heb je het soms moeilijk tegen een ploeg als Liverpool. Wat is dat voor vraag? Dit is niet de groepsfase, maar we stonden in de finale van de Champions League. Stop maar, ik ben er klaar mee". 

Niet veel later komt hij de verslaggever nog eens tegen: "Echt slecht, zo slecht. Echt waar. Je stelt meteen drie negatieve vragen, dan weet ik meteen dat je uit Duitsland komt".

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore