Voetbal

Ancelotti zwijgt over mislopen transfer Mbappé naar Madrid

24 mei 2022 13:37

Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid wil in de aanloop naar de finale van de Champions League geen aandacht besteden aan Kylian Mbappé. De Franse aanvaller leek komende zomer van Paris Saint-Germain naar Real Madrid te komen, maar besloot op het laatste moment toch zijn aflopende contract in Parijs met drie jaar te verlengen. Volgens Spaanse media is Real daar nogal ontstemd over.

"Wij praten nooit over spelers van andere clubs", zei Ancelotti, die tijdens de persdag van de Spaanse kampioen richting de finale van zaterdag in Parijs de nodige vragen kreeg over Mbappé. "We hebben respect voor iedereen, voor de beslissingen die mensen nemen en voor andere clubs. Wij moeten onze taak doen. Het lijkt me duidelijk waar wij aan denken en dat is de finale van zaterdag tegen Liverpool."

Tegen journalisten die bleven doorvragen over het mislopen van Mbappé zei Ancelotti: "ik snap dat jullie je werk moeten doen, maar ik praat nooit over spelers die niet van Real Madrid zijn en dat ga ik ook nu niet doen". De Champions League-finale vindt plaats in het Stade de France, het nationale stadion van Frankrijk.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore