Voetbal

Diverse media: Mbappé wijst Real Madrid af en blijft bij PSG

21 mei 2022 15:54

Alles wees erop dat Kylian Mbappé komende zomer transfervrij zou overstappen naar Real Madrid, maar volgens diverse media blijft de Franse aanvaller toch bij Paris Saint-Germain. De krant L'Équipe schrijft dat Mbappé zijn aflopende contract in Parijs waarschijnlijk met drie jaar gaat verlengen. Real Madrid zou zeer ontstemd zijn over de handelswijze van de 23-jarige aanvaller.

Mbappé wilde maandenlang niet praten met PSG over contractverlenging. Volgens Spaanse media bereikte hij afgelopen winter al een akkoord met Real Madrid over een lucratief contract. De afgelopen weken lekte uit dat Paris Saint-Germain heel ver wil gaan om Mbappé te behouden. De Franse international zou niet alleen een astronomisch salaris krijgen, maar ook inspraak krijgen in het transferbeleid en de mogelijke keuze voor een nieuwe trainer.

PSG is al wekenlang zeker van de Franse titel en sluit het seizoen zaterdagavond in het eigen Parc des Princes af tegen Metz. Mbappé, topscorer van de Ligue 1 met 25 doelpunten, zou na dat duel officieel naar buiten brengen dat hij in Parijs blijft voetballen.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore