Voetbal

Keeper Bijlow met Feyenoord mee naar Portugal

18 mei 2022 14:08

Keeper Justin Bijlow gaat met Feyenoord mee naar Portugal voor een trainingskamp ter voorbereiding op de finale van de Conference League. Trainer Arne Slot heeft 26 spelers geselecteerd voor de trip naar Lagos.

De 24-jarige Bijlow heeft in maart een voetoperatie ondergaan en is al ruim twee maanden niet meer in actie gekomen voor Feyenoord. Mogelijk is hij toch nog inzetbaar in de finale. Hij heeft de training inmiddels hervat. De afgelopen weken werd de doelman vervangen door Ofir Marciano uit Israël.

In totaal reizen er liefst vijf keepers af naar het zuiden van Europa. Naast Bijlow en Marciano zijn dat Valentin Cojocaru, Tein Troost en Devin Remie.

Nesto Groen

Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Reiss Nelson lieten afgelopen zondag het thuisduel met FC Twente schieten vanwege fysieke klachten, maar het drietal gaat wel mee naar Portugal. Orkun Kökcü, die zich voortijdig liet vervangen tegen FC Twente, is er ook bij. Een opvallende naam is die van Nesto Groen, een 17-jarige aanvaller van Feyenoord Onder 18.

Feyenoord traint van woensdag tot en met zaterdag in Lagos. De finale tegen AS Roma is op woensdag 25 mei en wordt gespeeld in Tirana.

Derde in de Eredivisie

Feyenoord besloot de competitie zondag met een 2-1-nederlaag tegen FC Twente en werd derde in de Eredivisie.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore