Voetbal

Bayern-coach Nagelsmann rekent ondanks geruchten op Lewandowski

13 mei 2022 14:59 Aangepast: 13 mei 2022 14:59

Aanvaller Robert Lewandowski maakt 'gewoon' deel uit van de plannen van Bayern München-coach Julian Nagelsmann. De trainer van de Duitse kampioen wilde aan de vooravond van de laatste competitiewedstrijd, tegen VfL Wolfsburg, niet ingaan op speculaties over de toekomst van de Poolse spits.

Lewandowski gaat het laatste jaar van zijn contract in bij Bayern. Diverse media meldden dat de 33-jarige Pool zijn werkgever heeft laten weten dat hij zijn verbintenis niet gaat verlengen. Bayern heeft tot dusverre steeds gezegd dat Lewandowski niet verkocht wordt deze zomer. De spits wordt in verband gebracht met een overgang naar FC Barcelona.

"Het standpunt van de club en mijn standpunt over Robert zijn bekend. De stand van zaken rondom zijn contract is bekend", zei Nagelsmann. "Ik reageer niet op alles rond dit onderwerp. Dat zijn vragen voor de speler en sportdirecteur Hasan Salihamidzic."

Nagelsmann zei dat Lewandowski deze week goed heeft getraind en in de basis start in de laatste wedstrijd van het seizoen. "Zoals normaal maakt hij deel uit van mijn plannen."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore