Conference League

Cabaretier Peter Pannekoek vervroegt voorstelling voor finale Feyenoord

09 mei 2022 16:14 Aangepast: 09 mei 2022 22:12
Beeld © ANP

De finaleplaats van Feyenoord in de Conference League is ook niet ongemerkt voorbijgegaan aan cabaretier en voetbalvolger Peter Pannekoek. Hij zou eigenlijk een voorstelling spelen in Rotterdam, precies tijdens de finale tussen Feyenoord en AS Roma, maar heeft besloten deze te vervroegen.

Pannekoek laat via Twitter weten wat de afwegingen waren en waarom hij toch heeft gekozen om zich aan te passen. "Om conflicten binnen het gezin te voorkomen heb ik besloten om mijn voorstelling te vervroegen naar 19.00 uur. Als iedereen op tijd binnen is, dan zijn we om 20.30 uur klaar en kunnen we zien hoe Feyenoord de Conference League wint." 

Voetbalhaters

Hij spreekt echter ook de voetbalhaters met een knipoog toe. "Jullie zullen wel balen van de tijdswijziging, maar ik heb gekeken hoe we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken. Ik heb nog contact opgenomen of de wedstrijd niet kon worden vervroegd, maar de UEFA is maffia." 

De volledige verklaring van Pannekoek lees je hier:

Feyenoord speelt op 25 mei om 21.00 uur in de eerste editie van de finale van de Conference League. Het derde niveau van Europa bestaat sinds dit seizoen en staat onder de Europa League en Champions League. De Rotterdammers nemen het in Tirana (Albanië) op tegen het het Italiaanse AS Roma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Feyenoord teleurgesteld over aantal toegangskaarten voor finale

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore