Eredivisie

Schmidt hoopt op snelle terugkeer Ramalho en Madueke

01 mei 2022 17:48 Aangepast: 01 mei 2022 18:09

PSV-trainer Roger Schmidt hoopt zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord weer over verdediger André Ramalho en aanvaller Noni Madueke te kunnen beschikken. "Beide spelers hervatten snel de groepstraining", zei de Duitse coach na de zege van 4-2 op Willem II.

Ramalho en Madueke waren tegen de Tilburgers vanwege blessures niet beschikbaar, net als Ryan Thomas, Yorbe Vertessen, Olivier Boscagli, Philipp Mwene en Armando Obispo. Mario Götze was ziek.

Schmidt, die zondag ook Carlos Vinícius zag wegvallen, ziet geen oorzaak voor de blessures. "Dat proberen we altijd te analyseren. Maar we moeten ons altijd focussen op de spelers die we wel hebben. We konden het vandaag opvangen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer

Einde seizoen voor PSV-spits Vinícius

PSV verkleinde dankzij de zege de achterstand op koploper Ajax tot vier punten. In de Eredivisie zijn nog drie speelronden af te werken.

Komend weekeinde, met AZ - Ajax en Feyenoord - PSV op het programma, lijkt cruciaal te worden. "We zijn nog vol vertrouwen", aldus Schmidt. "Dat is ook begrijpelijk met zo'n lange reeks wedstrijden die we niet verloren hebben." PSV leed begin februari tegen AZ (1-2) de laatste nederlaag in de competitie.

Ondermaats

Schmidt vond het spel van PSV tegen Willem II ondermaats. "Het was niet de mooiste wedstrijd, maar we hebben verdiend gewonnen. Vanaf nu moet de blik op Feyenoord. Zij zijn bezig aan een goed seizoen."

Feyenoord won eerder dit seizoen in Eindhoven met 4-0 van PSV.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer

PSV blijft Ajax achtervolgen, Willem II nu laatste

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore