Ga naar de inhoud
Opmerkelijk

Cristiano Ronaldo biedt excuses aan voor wegslaan telefoon supporter

Voetbalvedette Cristiano Ronaldo heeft zijn excuses aangeboden nadat hij een supporter een telefoon uit zijn handen had geslagen. Dat gebeurde na de 1-0-nederlaag van zijn ploeg Manchester United bij Everton zaterdag.

"Het is nooit gemakkelijk om je emoties in bedwang te houden na lastige momenten zoals we nu tegenkomen", zei Ronaldo op Instagram.

"Desalniettemin moeten we altijd respect houden, rustig blijven en het goede voorbeeld zijn voor alle jongeren die van dit mooie spelletje houden", ging de aanvaller van Manchester United verder. "Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn uitbarsting en, indien mogelijk, wil ik deze supporter uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te volgen als een teken van mijn sportiviteit."

Kapot getrapt?

Op social media gaat een filmpje rond, waarin duidelijk te zien en te horen is dat Cristiano Ronaldo na de wedstrijd tegen Everton iets kapot trapt dat op de grond ligt. Het is niet duidelijk of het hier gaat om de telefoon waarover de Portugees het heeft op zijn Instagram-pagina.

Manchester United is wel een onderzoek naar het incident gestart, zegt het Engelse medium Sky Sports.

Bron: VTBL/ANP