Ligue 1

Messi en Neymar uitgejouwd door eigen fans: zelfs gefluit na goals

13 maart 2022 14:34 Aangepast: 13 maart 2022 14:52
Beeld © Pro Shots / Pressinphoto

De sterspelers Neymar en Lionel Messi hebben geen warm welkom terug gekregen in Parijs na de uitschakeling in de Champions League. Doordeweeks werden Messi en de zijnen slachtoffer van een gala-show van Real Madrid, zondag bleken de Paris Saint-Germain-fans dat nog niet vergeten. Zij trakteerden het duo op een fluitconcert.

Bij het bekendmaken van de basisopstelling van PSG voor de thuiswedstrijd tegen Bordeaux werden onder anderen Lionel Messi en Neymar uitgefloten door het eigen publiek. Ook tijdens de wedstrijd klonk er gefluit als een van de twee aan de bal kwam. De Parijzenaren wonnen de wedstrijd gemakkelijk (3-0), maar zelfs na doelpunten werden de spelers uitgejouwd en uitgefloten.

Kylian Mbappé, die trefzeker was voor PSG tegen Real Madrid, kreeg juist applaus van de supporters.

Comeback 

De wedstrijd in Madrid was voor de neutrale toeschouwer een heerlijke partij. PSG had met een 1-0 overwinning in de heenwedstrijd en een 0-1 voorsprong in Madrid veruit de beste papieren om door te gaan naar de kwartfinale, maar een hattrick van Karim Benzema gooide roet in het eten.

Miniatuurvoorbeeld
Video

Samenvatting: Real schakelt PSG uit na knappe comeback

Sinds de overname van PSG door Qatar Sport Investments in 2011 hebben de Parijzenaren zich bij de Europese top gevestigd. Vorig jaar haalde de club de halve finale van de Champions League, het seizoen daarvoor was het zelfs verliezend finalist. Maar een Champions League-trofee ontbreekt nog steeds in de prijzenkast van het Parc des Princess.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore