Video

Nagenieten: prachtige emotie Modric na gala-avond Real Madrid

10 maart 2022 16:31 Aangepast: 10 maart 2022 16:34
Modric schreeuwt het uit Beeld © Pro Shots / Sergio Ruiz

36 jaar, bijna alles al gewonnen, maar Luka Modric voelde zich woensdagavond weer een kind dat voor het eerst een speelgoedwinkel binnenstapt. De middenvelder van Real Madrid was met een assist belangrijk geweest in de 3-1 overwinning op Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. Daardoor gaan Modric en de Spanjaarden naar de kwartfinale en dat zorgde voor uitzinnige taferelen na afloop in de spelerstunnel en kleedkamer van De Koninklijke.

Real Madrid toont die unieke beelden, een dag na de onvergetelijke avond in Stadion Bernabéu, op social media. Modric schudt iedereen de hand, schreeuwt het uit en zit op het einde geëmotioneerd voor zich uit te staren.

Modric kreeg de handen al stevig op elkaar in de tweede helft van het spektakelstuk, toen hij met een pittige maar faire tackle de in Madrid zo gehate Lionel Messi van de bal gleed.

Vervolgens stond de Kroaat met een geweldige actie aan de basis van de 2-1 van Karim Benzema.

De emoties bij Real Madrid gingen alle kanten op. Getuige ook de bijzondere manier van juichen van verdediger David Alaba.

Een dag later kan de Oostenrijkse verdediger het niet laten daar nog een keer naar te verwijzen. Alaba vindt dat je stoelen niet moet gebruiken om in te zitten.

Dat gold zeker voor de Real-fans in Bernabéu, want na de 3-1 zege zat bijna niemand meer op zijn of haar stoel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore