Voetbal

Heracles in gesprek met boze supporters over terugkeer Vloet

17 januari 2022 09:32 Aangepast: 17 januari 2022 09:56
Beeld © ANP

De clubleiding van Heracles Almelo gaat vanavond met diverse supportersgroepen in gesprek over de terugkeer van Rai Vloet.

Een deel van de achterban vindt het onacceptabel dat de 26-jarige middenvelder weer meedoet bij Heracles, zo'n twee maanden nadat Vloet betrokken is geweest bij een dodelijk ongeval. Vloet keerde vorige week terug op het trainingsveld en viel zaterdag in tijdens de uitwedstrijd tegen NEC (0-0).

Dodelijk ongeval

Enkele tientallen supporters van Heracles wachtten de spelersbus bij terugkeer in Almelo op. Ze gingen in gesprek met onder anderen algemeen directeur Rob Toussaint, voorzitter Henk Bredewoud en trainer Frank Wormuth. Vloet was niet met de spelersbus terug naar Almelo gereisd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rai Vloet maakt rentree bij Heracles: 'Fysiek en mentaal nu niet zo sterk'

Vloet zat in november samen met een vriend in de auto die op de A4 achterop een andere auto knalde. Eén van de inzittenden, een 4-jarig jongetje, overleed aan de gevolgen van de botsing. De politie bevestigde vorige week dat het Vloet was die achter het stuur had gezeten. Hij zou alcohol hebben gedronken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voetballer Rai Vloet bestuurde auto tijdens dodelijk ongeluk met kind (4)

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore