Voetbal

VVV-Venlo verlengt contract met trainer Luhukay

13 januari 2022 20:11

VVV-Venlo houdt vast aan trainer Jos Luhukay. De Limburgse club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft het contract van de 58-jarige coach verlengd met één jaar, hetgeen betekent dat hij ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke is.

Luhukay stapte in maart 2021 in bij VVV als opvolger van de ontslagen Hans de Koning. Hij slaagde er niet in de club te behouden voor de Eredivisie. Ondanks de degradatie bleef Luhukay in functie. Hij heeft de taak gekregen met een team vol eigen jeugdspelers op termijn weer promotie naar de Eredivisie af te dwingen. In het lopende seizoen staat VVV elfde in de eerste divisie.

"Een trainer als Jos past helemaal in onze visie voor de toekomst en als club hebben we het volste vertrouwen in hem", zegt algemeen directeur Marco Bogers. "Jos heeft een groot aandeel gehad in het voetbaltechnische gedeelte van ons strijdplan en is vastberaden om VVV te helpen de weg omhoog weer in te slaan. De club staat volledig achter hem en samen werken we toe naar het doel om terug te keren naar de Eredivisie."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore