Voetbal

Kramer kopt RKC Waalwijk in slotfase langs Sparta

23 oktober 2021 23:08

RKC Waalwijk heeft Sparta Rotterdam met 1-0 verslagen. Spits Michiel Kramer kopte vlak voor tijd de winnende goal binnen en bezorgde de thuisploeg de tweede zege van dit seizoen. Bij Sparta Rotterdam houdt de malaise aan. De ploeg van coach Henk Fraser zakte door de nederlaag naar de voorlaatste plek in de Eredivisie.

In de eerste helft viel er weinig te beleven in het Mandemakers Stadion. Voor beide ploegen viel er één serieuze doelpoging te noteren. De tweede helft bood echter veel meer spektakel, waarbij de thuisploeg de grootste kansen kreeg om de score te openen. Spits Michiel Kramer schoot echter eerst van dichtbij over en kopte kort daarna de bal uit een voorzet van Jens Odgaard naast.

Daarna was Sparta aan de beurt om gevaarlijk te worden, maar invaller Mario Engels schoot de bal in vrije scoringspositie naast. In het slotoffensief kreeg RKC de aanhang toch op de banken. Iliass Bel Hassani wurmde zich langs een paar Sparta-verdedigers en gaf een voorzet op maat aan Kramer, die deze keer niet faalde.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore