Voordeur beklad

Ruiten ingegooid bij Feyenoord-directeur Koevermans

20 september 2021 17:36 Aangepast: 20 september 2021 18:17

Bij het huis van Feyenoord-directeur Mark Koevermans zijn in de nacht van zaterdag op zondag ruiten ingegooid. Ook is de voordeur beklad. Niemand raakte gewond en er is aangifte gedaan.

Dit bevestigt de politie na berichtgeving van RTV Rijnmond en het AD.

Op de deur van het huis van Koevermans werd de tag RJK (Rotterdamse Jongeren Kern) geverfd. De politie laat weten dat deze leus ook bij eerdere incidenten is aangetroffen, maar kan niets zeggen over een verband.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brandbrief aan Feyenoord na brand en bekladdingen met anti-homoteksten

Volgens RTV Rijnmond is behalve bij Koevermans afgelopen weekend ook vandalisme gepleegd bij een woning van een lid van Vrienden aan de Maas, een groep investeerders die voor een nieuw stadion zijn. De stoep voor het huis zou zijn beklad, maar de politie kon dat nog niet bevestigen.

Eerder lastiggevallen

Koevermans zou eerder dit jaar ook al thuis zijn lastiggevallen. Toen kwamen boze Feyenoord-supporters naar zijn huis, uit onvrede over de plannen voor de bouw van een nieuw stadion. Ook bij de architect van Feyenoord City, de gebiedsontwikkeling waar het nieuwe stadion onderdeel van is, kwamen fans toen op intimiderende wijze langs.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore