Voetbal

Verdediger Van der Hoorn keert terug bij FC Utrecht

18 augustus 2021 18:36

Mike van der Hoorn keert terug bij FC Utrecht. De 28-jarige verdediger komt per direct over van het Duitse Arminia Bielefeld. Hij komt het eerste jaar op huurbasis en stapt de komende zomer definitief over. Van der Hoorn tekent dan tot 2024 bij FC Utrecht.

Op 15 mei 2011 debuteerde Van der Hoorn voor FC Utrecht, waarvoor hij 49 officiële wedstrijden speelde. In 2013 vertrok hij naar Ajax. Vervolgens kwam hij in Engeland uit voor Swansea City, voordat hij in 2020 naar Bielefeld ging.

"Het is fantastisch dat Mike met ervaring in onder meer de Champions League, Europa League, Premier League, Bundesliga en Eredivisie, nu terugkeert bij onze club", zegt technisch directeur Jordy Zuidam. "Mike gelooft in onze plannen en is enorm gedreven om daarin een belangrijke rol te vervullen. Dat maakte dat hij openstond voor een terugkeer, en dat wij hem nu weer in Utrecht kunnen verwelkomen. We zijn er ontzettend blij mee dat we met Mike van der Hoorn een echte winnaar en clubman aan onze selectie hebben toegevoegd."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore