Voetbal

Van Ginkel blij met resultaat en zijn doelpunt

28 juli 2021 23:17

PSV-aanvoerder Marco van Ginkel was woensdagavond zeer te spreken over de gang van zaken in Istanbul en blij met zijn treffer die het duel met Galatasaray (1-2) definitief besliste. "Eigenlijk voelde je na de 0-1 al wel dat we zouden gaan winnen. Mede door de goede uitgangspositie waarmee we hier waren gekomen", reageerde hij bij RTL 7.

"We wisten dat we scherp moesten beginnen omdat zij natuurlijk iets goed te maken hadden. Het stond goed bij ons. We hebben weinig weggegeven en kansen gecreëerd. We waren de betere ploeg." Over die 0-2 van zijn voet kon hij kort zijn. "Altijd lekker om goals te maken. Ik zag dat er ruimte lag en kreeg een goede bal van Mario, geloof ik. Ik maakte het goed af. Toen was het klaar".

Tegenvaller was volgens Van Ginkel wel de tweede gele kaart die Olivier Boscagli een kwartier voor tijd onnodig kreeg. De Franse verdediger ontbreekt daardoor in de eerste wedstrijd tegen FC Midtjylland. Nick Viergever, die ook nu meteen inviel ten koste van Eran Zahavi, zou een logische vervanger zijn.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore