Voetbal

Voorronden UEFA Champions League live bij RTL 7 en Videoland

25 juni 2021 13:17 Aangepast: 25 juni 2021 13:25

De voorrondeduels in de Champions League van PSV tegen Galatasaray worden op woensdag 21 juli en woensdag 28 juli live uitgezonden bij RTL 7 en Videoland. PSV speelt op 21 juli een thuiswedstrijd tegen de Turkse topclub, een week later is de return in Istanbul.

Het meest prestigieuze voetbaltoernooi ter wereld is in de zomermaanden volop in voorbereiding op de groepsfase die in september start. En dat is bij RTL 7 en Videoland niet anders. Op 21 en 28 juli zijn de tweede voorronde wedstrijden van PSV tegen Galatasaray al te zien bij zowel RTL 7 als Videoland. In augustus krijgt het avontuur richting de groepsfase een vervolg in de derde voorronde en play-offs. Op 11 augustus staat ook nog eens de strijd om de UEFA Supercup tussen het Engelse Chelsea (winnaar Champions League) en het Spaanse Villareal (winnaar Europa League) op het programma. De zomer is dus goed gevuld met 9 voetbalavonden bij RTL 7.

Uitzendingen PSV

Op 21 juli blikt RTL een uur lang vooruit op de eerste officiële wedstrijd van PSV van het nieuwe voetbalseizoen. De uitzending begint om 20:00 uur en de bal begint te rollen vanaf 21:00 uur. De return een week later (28 juli) in Turkije is vanaf 19:25 uur te zien bij RTL 7 en Videoland. De wedstrijd tegen Galatasaray start om 20:00 uur.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Voetballer Pröpper keert terug bij PSV

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore