Voetbal

Sneijder en Kuijt in de problemen met de politie tijdens opnames Villa Oranje

04 juni 2021 13:44
Beeld © Videoland

De sterren van Oranje die namens het Nederlands elftal uitkwamen op het WK 2010 Zuid-Afrika zijn onlangs naar Ibiza afgereisd voor de Videoland-serie 'Villa Oranje'. In de vijfde aflevering is het wederom lachen, gieren, brullen, totdat de 'boykes' in aanraking komen met de politie.

"Kijken of we ze kwijt kunnen raken"

Op weg naar een potje padel - je weet wel, het tennis voor mensen zonder techniek - maken Wesley Sneijder, Dirk Kuijt, Johnny Heitinga en Mark van Bommel op hun elektrische fietsen de hobbelige wegen van Ibiza onveilig. En omdat voor deze ex-profvoetballers alles een wedstrijd is, scheuren vooral Wesley en Dirk met hoge snelheid over de weg. 

Met de kreten "Gas erop!" en "Harder!" testen de mannen de maximale snelheid van hun fiets. Het levert meteen boze weggebruikers op die toeterend de boykes aan de kant proberen te krijgen. Dirk trekt zich er niks van aan. "Lekker, ik tik de 40 al aan." Mark: "We gaan gewoon 45 kilometer per uur. In Nederland word je gewoon geflitst." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau wil 'maatjes blijven' met Wesley Sneijder

Het kan Wes en Dirk niet snel genoeg gaan. "Het zijn schijterds, hoor", roept Dirk als hij een kilometer voor de andere twee mannen rijdt. "Kijken of we ze kwijt kunnen raken." Terwijl ze Johnny en Mark opwachten in een bushokje slaat het noodlot toe. Wesley ziet de politiewagen al aankomen met de zwaailichten aan.

"Hier, de politie komt ons halen", zegt hij. "Rijden, rijden, we worden gepakt", roept Dirk terug. "Politie achter ons aan", giert Wesley uit. Uiteindelijk lijkt het met een sisser af te lopen: de snelheidsduivels worden niet van de weg geplukt door de Guardia Civil. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dirk Kuyt trending na onherkenbaar televisieoptreden

In Villa Oranje is Wesley menig keer slachtoffer van de grappen en grollen van de boykes. De video hieronder is daar het perfecte voorbeeld van. 

Villa Oranje wordt iedere vrijdag uitgezonden op Videoland. De eerste vijf aflevering kun je nu terugkijken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore