Voetbal

PSV-aanvaller Zahavi: ik dank God dat ik zo'n vrouw heb

13 mei 2021 17:50

Eran Zahavi beleefde donderdag een emotionele dag. De Israëlische spits nam in de thuiswedstrijd van PSV tegen PEC Zwolle (4-2) de vierde treffer voor zijn rekening, vier dagen nadat zijn woning in Amsterdam was overvallen. Zahavi was toen zelf niet thuis, maar zijn vrouw en kinderen wel. Zij beleefden angstige momenten.

"Het was heel moeilijk, zeker voor mijn familie. Maar het leven gaat verder", zei Zahavi na afloop van de wedstrijd tijdens een persconferentie in het Philips Stadion. "Mijn vrouw en ik hebben besloten om weer snel terug naar het normale even te gaan en die steun heeft mijn vrouw me ook gegeven. Ik dank God dat ik zo'n vrouw heb en ook de steun van de club en de spelers was heel fijn. De buren hebben bloemen gebracht en snoepjes voor mijn kinderen. Ik ben heel blij dat ik vandaag voor mijn familie in het stadion heb kunnen scoren."

Zahavi klonk strijdbaar. "Ik ga niet wegrennen van mijn huis, van de club en van mijn contract hier. De overvallers bepalen niet mijn leven."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore