Voetbal

Coach Solskjaer blij met de reactie van United in tweede helft

30 april 2021 03:06

Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjaer was heel tevreden met de manier waarop zijn ploeg zich in de tweede helft had herpakt in de have finale tegen AS Roma. United ging op Old Trafford met een 1-2-achterstand de rust in, maar won het eerste van de twee duels met de Italianen in de Europa League met 6-2.

"Ik ben heel tevreden met de reactie van mijn spelers. De tweede helft waren we heel goed", zei de Noorse coach. "Ik weet dat we heel creatieve spelers hebben die grote kansen kunnen creëren. Het gaat erom ze in de juiste posities te krijgen. "Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Paul Poga, Edinson Cavani zijn daar allemaal toe in staat. Het verschil deze keer was dat we de meeste kansen ook hebben benut."

Roma-coach Paulo Fonseca erkende tegen Sky Sport dat zijn ploeg niet kon standhouden in de tweede helft. "We hadden een goede eerste helft, maar we waren er niet meer in de tweede helft. Het is lastig om uit te leggen hoe hetzelfde team dat in de eerste helft zo goed was zo'n tweede helft speelde."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore