Loting kwartfinale

Ten Hag: Ajax tegen AS Roma Champions League waardig

19 maart 2021 17:41 Aangepast: 19 maart 2021 18:16

Trainer Erik ten Hag van Ajax kijkt uit naar de ontmoetingen in de Europa League tegen AS Roma. "Dit had een affiche van de Champions League kunnen zijn, met deze twee mooie clubs", zo liet hij weten.

Een voorkeur had hij niet direct bij de loting. "Bij de laatste acht van een Europees toernooi zit nooit een zwakke tegenstander. Ze zijn allemaal ijzersterk. AS Roma heeft eerder al zeer goede resultaten neergezet, we weten wat ons staat te wachten. Ik verwacht dat de vorm van de dag bepalend zal zijn."

Volhouden en doorgaan

Ten Hag: "We zijn blij er in deze fase weer bij te zijn. Onze ambities zijn hoog. De laatste jaren doen we mee in Europa, er zit continuïteit in onze prestaties. Maar we willen volhouden en doorgaan. Goed is niet goed genoeg voor ons, we willen steeds beter."

Gisteravond na de achtstefinalewedstrijd uit tegen Young Boys liet Ten Hag merken blij te zijn met het bereiken van de kwartfinale, maar niet echt met het spel van zijn ploeg: een 'zakelijke overwinning' met 'te complex spel en veel balverlies':

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore