Voetbal

AC Milan-trainer: Zlatan heeft zijn excuses aangeboden

27 januari 2021 08:30

Zlatan Ibrahimovic heeft na afloop van de verhitte bekerwedstrijd tegen stadgenoot Internazionale zijn excuses aangeboden aan zijn ploeggenoten van AC Milan. Dat zei zijn trainer Stefano Piolo na de 2-1-nederlaag.

"Hij heeft zijn excuses aangeboden als groot kampioen dat hij is. Hij sloeg een beetje door in zijn drang om het team te helpen", aldus Piolo. "Het was niet makkelijk om in de wedstrijd te blijven met een man minder. De druk van Inter was groot."

Op slag van rust kreeg Ibrahimovic onenigheid met Romelu Lukaku en de twee kwamen met hun hoofden tegen elkaar te staan. Ploeggenoten moesten erbij komen om de twee oud-ploeggenoten - ze speelden samen bij Manchester United - uit elkaar te houden. Het kwam beiden op geel te staan. In de tweede helft kreeg Zlatan nog een keer geel.

"We hebben daar in het laatste half uur de tol voor betaald en konden geen positief resultaat behalen. Het had niet mogen gebeuren, maar het is zo gelopen."

Het werd 2-1 voor Internazionale, waar uitgerekend Lukaku gelijkmaakte en Christian Eriksen diep in blessuretijd de winnende voor zijn rekening nam. Zlatan had AC Milan op voorsprong gebracht.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore